top of page

SERVICII

Confort termic sporit și grad de intimitate ridicat cu ajutorul unei folii de protecție solară ce blochează în proporție de 99% razele UV.

Imaginația este limita proiectelor tale! Sute de nuanțe de la producători de colant auto  de renume (Avery Dennison, 3M, Inozetek, Hexis, Iristek, Mactac și Oracal 970) te așteaptă să le descoperi. 

Oferă o protecție completă mașinii tale împotriva impacturilor fizice, insecte, excremente de păsări, uleiuri, săruri, clorură de magneziu, gaze de evacuare și alte elemente poluatoare. Descoperă zecile de finisaje disponibile atât pentru caroserie, cât și variantele pentru faruri și parbriz.

Pentru că mașina ta merită să strălucească! Te așteptăm cu pachete de detailing exterior complete pentru a-ți satisface și cele mai fine detalii ale mașinii tale. 

Bucură-te de călătoriile cu mașina ta într-un interior igienizat și parfumat! Redă strălucirea bine meritată a interiorului mașinii tale. Trei pachete complete de detailing te așteaptă să le descoperi, iar noi suntem pregătiți să ne pui la încercare.

bottom of page