top of page

CURS FOLIERE

aplicator folie
curs colantari auto
folie protectie ppf

RAB DETAILING oferă CONSULTANȚĂ și CURSURI DE MONTAJ pentru toate gamele de folii disponibile pe site: automotive, antiefracție, arhitecturală și decorativă.

folie auto
folie antiefractie
folie arhitecturala
folie decorativa

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE DE MONTAJ FOLIE:

Gama/Gamele de folie pentr care doriți curs de montaj:

Am primit mesajul tău! Te vom contacta în cel mai scurt timp.

*La finalul cursului se oferă diplomă de montator în domeniul de aplicabilitate ales: automotive, antiefracție, arhitecturală, decorativă.

**În cazul gamei "AUTOMOTIVE: folie de protecție solară", diploma de montator servește ca document demonstrativ în vederea obținerii certificării de montator autorizat RAR.

PUNCTE CHEI ale cursului de montaj folie: 

- Prezentare tipuri de folii, scule de aplicare și tehnici de aplicare. (în funcție de gama de folie aleasă pentru curs)

- Aplicarea folie pe suprafețe vitrate mari, mici și mijlocii (folie de protecție solară automotive, antiefracție, arhitecturală, decorativă) cu și fără demontarea acestora.

- Aplicarea foliei pe suprafețe de caroserie (colant auto, folie de protecție PPF/SPF) cu accent pe adaptarea foliei în jurul muchiilor și a zonelor curbate cu diferite game de material (culori clasice, nuanțe mate, nuanțe lucioase, nuanțe cromate, nuanțe metalice, nuanțe cameleonice, PPF/SPF transparent satinat, PPF/SPF transparent lucios, PPF colorat) punând în evidență extensibilitatea și aplicabilitatea foliei pentru fiecare gamă în parte.

- Aplicarea folie pentru blocuri optice (folie de protecție Standard/PPF/SPF) cu accent pe adaptarea folie în jurul muchiilor și a zonelor curbate cu diferite game de material (PPF în diferite nuanțe (transparent lucios sau shadow, SPF sau folie de protecție standard) punând în evidență extensibilitatea și aplicabilitatea foliei pentru fiecare gamă în parte.

- La finalul cursului se oferă diplomă de montator în domeniul de aplicabilitate ales: automotive, antiefracție, arhitecturală, decorativă.

- În cazul gamei "AUTOMOTIVE: folie de protecție solară", diploma de montator servește ca document demonstrativ în vederea obținerii certificării de montator autorizat RAR.

- Bonus: Consultanță și suport în dezvoltarea companiei în domeniu. Consultanță și suport tehnic pentru parteneri.

- Pachet adițional: Suport pentru dezvoltarea companiei în online (crearea și dezvoltarea paginii de Facebook a companiei, crearea și dezvoltarea imaginii companiei pe Google și Google Maps, realizare site dedicat companiei + optimizări SEO).

- Remarcă: Obiective principale ale stagiilor de pregătire sunt prezentate sumar, urmând a se stabili alături de cursant (bazat pe experiența acestuia) programa de curs ce va fi abordată. Odată cu creșterea în nivel a programei, tehnicile de aplicare a foliei avansează, la fel și timpul dedicat practicii efective.

*Pentru mai multe detalii legate de cursurile de montaj a foliilor ne puteți contacta direct:

 - telefon: 0740 599 130

- mail: depozitfolie@gmail.com

curs foliere
montaj folie
aplicare folie
bottom of page