top of page

DETAILING EXTERIOR

RAB DETAILING - ATELIER SPECIALIZAT în efectuarea procedurile de detailing exterior!

Pentru că mașina ta merită să strălucească! Te așteptăm cu pachete de detailing exterior complete pentru a-ți satisface și cele mai fine detalii ale mașinii tale. De la proceduri complexe de îndepărtare a impurităților și remedieri erori aplicare lac (efect de coajă de portocală) prin proceduri de wet sanding și dry sanding, la protecții ceramice de top pentru o strălucire de lungă durată, toate sunt cuprinse în pachetele noastre de detailing exterior gândite pentru bugetul și nevoile clienților. 

DETAILING EXTERIOR - DEFINERE SERVICII

SERVICII DETAILING EXTERIOR:

  • Detailing exterior caroserie - de la one-step polish, full polish, wet sanding, dry sanding până la aplicarea de protecții ceramice de top, venim în întâmpinarea clienților noștri cu procedee de detailing exterior de ultimă generație pentru a le oferi strălucirea dorită a mașinii. Alegem împreună pachetul dedicat mașinii și bugetului dumneavoastră!

  • Decontaminare chimică caroserie - pentru atunci când nu este necesar un pachet de detailing exterior complet ci doar o curățare în profunzime a caroseriei. Fie că e vorba de praf sau alte particule străine impregnate în caroserie, prin acest procedeu noi le eliminăm și redăm strălucirea bine meritată a mașinii dumneavoastră.

  • Polish faruri - vizibilitatea este un criteriu foarte important, mai ales în situațiile condusului pe timp de noapte. Farurile îmbătrânite pot afecta vizibilitate și conduce chiar la accidente. Te așteptăm să le redăm strălucirea! La final putem completa pachetul cu o folie de protecție PPF pentru a reduce efectul de îmbătrânire/mătuire a acestora.

  • Detailing compartiment motor - dacă ești un împătimit al lumii auto, cu siguranță ești atent și la imaginea compartimentului motor și dorești o întreținere de top pentru acesta. 

  • Curățare jante - pentru că jantele reprezintă trei sferturi din aspectul mașinii, au un pachet dedicat de detailing. 

Consultă oferta de preț pentru fiecare serviciu în parte și specifică fiecărui tip de caroserie aici!

Pentru programări și mai multe detalii: 0740 599 130

bottom of page