top of page

FOLIE PROTECȚIE PPF/SPF/PROSHIELD

RAB DETAILING - ATELIER SPECIALIZAT în aplicare foliilor de protecție PPF/SPF/PROSHIELD pentru caroserie, blocuri optice și parbriz!

RAB DETAILING este aplicator autorizat de foliei de protecție PPF și SPF pentru caroserie și blocuri optice marca Skyfol, respectiv folie de protecție exterioară pentru parbriz PROSHIELD marca Smartfol. Cu 7 game principale disponibile (PPF Gloss, PPF Satin, PPF Shadow, PPF Wrap Colored, SPF Gloss, SPF Satin și PROSHIELD), atelierul nostru vine în a satisface dorințele clienților ce doresc să-și protejeze complet mașina, cu folii dedicate pentru caroserie, blocuri optice și elemente vitrate. Folia oferă o protecție a mașinii împotriva impacturilor fizice, insecte, excremente de păsări, uleiuri, săruri, clorură de magneziu, gaze de evacuare și alte elemente poluatoare, având efect regenerativ pentru micro-zgârieturi.

PPF/SPF/PROSHIELD - PROPRIETĂȚI&BENEFICII

Super Gloss.png
Dura Shield.png
H2O Repel.png
Gravel Guard.png
Scratch Cure.png
Stain Resist.png

PROPRIETĂȚI:

  • Folie de protecție PPF cu aspect lucios: datorită tehnologiei sale speciale de fabricație, luciul oferit de folia de protecție Skyfol PPF Gloss oferă protecția necesară caroseriei, amplificând strălucirea vopselei mașinii.

  • Folie de protecție PPF cu aspect satin: oferă un aspect unic și elegant mașinii, finisajul satinat oferind o schimbare majoră de design, punând pe primul loc protecția caroseriei.

  • Folie de protecție faruri/stopuri PPF în nuanța SHADOW: oferă un aspect unic și elegant al farurilor mașinii, oferind în același timp o protecție maximă a acestora și reducând efectul de îmbătrânire și mătuire.

  • Folie de protecție PPF cu aspect colorat: o noutate revoluționară pe piața foliilor de protecție a caroseriei. Cu diferite nuanțe disponibile (Black High Gloss, Red High Gloss, Nardo Grey, Gloss Blue și Gloss White), foliile de protecție cu finisaj colorat îmbină proprietățile unei folii PPF cu o nuanță excentrică pentru un rezultat de imagine uimitor.

  • Folie de protecție SPF cu aspect lucios: datorită tehnologiei sale speciale de fabricație, luciul oferit de folia de protecție Skyfol SPF Gloss oferă protecția necesară caroseriei, păstrând strălucirea mașinii.

  • Folie de protecție SPF cu aspect satin: oferă un aspect unic și elegant mașinii, finisajul satinat oferind o schimbare majoră de design, punând pe primul loc protecția caroseriei.

  • Folie de protecție exterioară parbriz transparentă - PROSHIELD: oferă protecție parbrizului mașinii împotriva zgârieturilor/loviturilor fără a obstrucționa câmpul vizual.

EXTRA BENEFICII:

  • Efect regenerativ pentru micro-zgârieturi.

  • Ușurință în curățare datorită caracteristicii sale hidrofobe.

Consultă oferta de preț pentru fiecare gamă în parte și specifică fiecărui tip de caroserie aici!

Pentru programări și mai multe detalii: 0740 599 130

bottom of page